keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kirjoitusikävä


Olen tässä miettinyt ja pohtinut mitä tehdä blogini kanssa, olen tehteillut tekstejä mielessäni monet kerrat. Mietin jo välillä kokonaan uutta blogia ja välillä taas suunnittelen alkavani kirjoittamaan päiväkirjaa ihan vain itselleni. En ole kuitenkaan koskaan ollut mikään intohimoinen päiväkirjan pitäja, mutta joku piilevä kirjoitushimo vaivaa, josta ei pääse yli eikä ympäri. Aivoissa syyhyää, ajatuksia suhahtelee ja viuhuu ja johonkin niitä olisi laitettava. Koitan nyt taas kerran aloittaa, siitä mihin jäin ja mistä alunperin lähdin, laitan itseni kirjoittelemaan sitä mitä mieleen pälkähtää, arjesta ja unelmista, työstä ja perheestä, elämästä yleensä.
Katsotaan minkälainen soppa tällä erää syntyy, haastan itseni kirjoittamaan niin usein kuin vaan pystyn, ainakin jonkin aikaa, kokeillakseni miltä se tuntuu. Elokuun pari ensimmäistä viikkoa kylläkin lomailen Suomessa, joten silloin väistämättä tulee taukoa.

2 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Jej, tervetuloa takaisin :D

Calendula kirjoitti...

Kiitos Ciacy! hauskaa että joku käy vielä vierailulla blogissani ja toivottelee takaisin. Käyn kurkkailemassa sunkin blogiisi aina silloin tällòin.