torstai 28. heinäkuuta 2011

Kesämenoja


Kesä ei ole parasta aikaa päättää kirjoittaa ahkerasti blogiinsa. Kesällä tapahtuu kaikenlaista kivaa ja tulee liikuttua mukavissa paikoissa, mutta siitä johtuen ei myöskään ole juuri aikaa istua tietokoneen ääressä.
Viime viikonloppuna juhlimme hääpäivää retkeilemällä Pistoian eläintarhassa ja sen jälkeen kaupungilla illallisella. Tällä viikolla maanantaina olimme pizzalla kreikkalais-italialaisessa seurassa ja poika laitettiin autosta suoraan nukkuvana sänkyyn. Tiistaina olin koko päivän töissä ja sen päälle treffit kaupungilla miehen ja pojan kanssa. Päädyimme lopulta paninotecaan Piazza del Campon laidalle syömään, sen jälkeen jätskit ja vielä ilmaiseen jazz-konserttiin Fortezzaan. Poika nukahti jazzin tahteihin ja taas nukkuvana suoraan sänkyyn.
Tänään onneksi on vapaapäivä ennen viimeistä työpäivää ja ajatukset jo tulevassa kahden viikon Suomi-lomassa. Toivottavasti Suomen kesä suosii meitä mukavilla säillä, täällä on viime päivinä ollut kovin epävakaista ja viileääkin. Kahden viikon loma täytyy suunnitella tarkkaan, siihen on mahduttava kuten tavallista sekä kaupunki-osuus, mökkeilyä, ystävien ja sukulaisten tapaamisia sekä parin päivän retki perheen kesken.

Ei kommentteja: