tiistai 23. marraskuuta 2010

Gormiittitutkimuksia

Sisäinen pieni tutkijaluonteeni on joutunut viime aikoina koetukselle. Olen joutunut selvittämään kaikenlaisten mitä kummallisimpien piirrosolioiden ominaisuuksia ja nimiä ja alkuperää pysyäkseni pienen nelivuotiaani ajatuksenjuoksun perässä. Hämähäkkimies sentään kuuluu klassikkona kohtalaisen hyvin populaarikulttuurin tuntemukseni piiriin, mutta gormiitit, Ben10 ja viime viikolla jostain putkahtanut Bakukan-ilmiö vaativat jo wikipedian selailua.
Keväällä poika halusi välttämättä markkinoilta vihreän lippiksen, jossa oli hurjan näköinen poika, Ben10. Sain kylläkin mieheltä haukut rumasta hatusta, mutta tarhassa lippis aiheutti välitöntä huomiota ja ihailua. Nyt poika on jo lokakuulta puhunut joululahjoista, ykköstoiveena Ben tenin kello, jollainen tarhakaverilla on ollut jo pitkään.
Kotona meillä hurjastaa vähän väliä muuntautumiskykyinen gormiitti, joka syöksee ties mitä. Itse tv-sarja on melkein liian hurja, kuten myöskin Ben10, ainakin äidin mielestä ihan kamala, mutta tärkeintä näyttäisikin tällä hetkellä olevan roolileikki.
Se kaikkein suosituin hahmo taitaa kuitenkin olla Hämähäkkimies, Uomo ragno. Meidän pienellä Hämähäkkimiehellämme on myös ihmeellinen mielikuvitusauto, josta löytyy apu joka tilanteeseen. Itse asiassa koko perheemme koostuu mielikuvitusmaailmassa supersankareista, sillä isi on kastettu Batmaniksi ja äidin osaksi jäi kissanainen, kun en muutakaan naissankaria sattunut keksimään, kun poika tivasi kuka äiti on.

2 kommenttia:

Arkitehti kirjoitti...

Meillä myöskin riehuvat Ben10:n muodonmuutokset, onneksi on Wikipedia! :D

Calendula kirjoitti...

Onneksi tosiaan on Wikipedia! Vaikka Ben10:n muodonmuutosten nimien selvittely ei ollutkaan ihan yksinkertaista, kun tuotantokausia on niin monta ja hahmotkin muuttuvat! Itse tv-sarja on mielestäni kamala ja vähän mietityttää hurjistuvatkko leikit tuollaisen katsomisesta entisestään...