tiistai 16. marraskuuta 2010

Hauskanpitoa


Olen taas lukenut sieltä täältä kaikenlaisia kiinostavia blogeja, miten ihmeessä ehtisi lukea niitä kaikkia ja pitää vielä huolta omastaan! Kuinka ihana tutustua blogin välityksellä niin moniin kiinnostaviin ihmisiin ja ajatuksiin, kumpa vain voisi luoda kontakteja ja pitää yhteyttä kaikkiin.
Aloittelin kirjoittamaan jo paria juttua, joista ei kuitenkaan tullut toistaiseksi päätä eikä häntää, joten päätin että kuvat saavat kertoa tällä kertaa. Pidimme pojan kanssa tässä yhtenä iltaa hauskaa ja räpsimme hassuja kuvia. Mikään ei ole niin ihanaa kuin kuulla pienen pojan hervotonta räkätystä.

Sunnuntaina pidimme hauskaa myös museossa, jonka pieneltä nykytaiteen osastolta löytyi hassuja naamareita.

Museokäynnin jälkeen kävelimme kaupungilla ja satuimme osumaan Selva-contradan kanstanja-juhlaan, josta löytyi hyvää vin bruleeta eli glögiä italialaisittain, sekin oli aikas mukavaa. Täytyy ottaa ilo irti pienestäkin tässä marraskuun synkkyydesä!

5 kommenttia:

sorella kirjoitti...

Kyllähän te teette vaikka mitä! Ja jaksat keksiä pojalle hauskaa. Ni!

Arkitehti kirjoitti...

Ihan asian vierestä: olisiko teillä käyttöä Muumeille VHS-muodossa? Vai onko mulla (hajoamassa) Italian viimeinen VHS-videonauhuri? :D

Calendula kirjoitti...

Meillä on kyllä vielä ihan toimiva VHS-nauhuri ja ainahan suomalaisiile piirretyille on käyttöä! Meillä ei muumeja kauheasti ole ehtinyt kertyäkään. Ilmoittele miten ajattelit mahdollisesti toimittaa niitä kiertokäyttöön.

Arkitehti kirjoitti...

Postipaketissa, sehän on aika halpa, joku PaccoCelere? Maksan mielelläni postikulut siitä ilosta että pari hyllymetriä vapautuu kirjoille, tai stereoille joiden paikalle tulee uusi isompi palju fisuille, tai... :D

Laita teidän postiosoite minulle osoitteeseen arkitehtiblog at gmail.com, ja mahdollisesti listaa siitä mitä muumeja teillä jo on, niin voin tuplakappaleille etsiä kotia jostakin muualta.

Ciacy kirjoitti...

Lasten nauru on niin rehellistà ♥
ps. Sulla on tuolla blogiluettelossa mun vanha blogi, eli jos haluat niin olis kiva jos vaihtaisit sen uuteen eli www.ciacyinitalia.blogspot.com Grazie :D