maanantai 4. lokakuuta 2010

Reittisuunnitelmia

Pähkäilen ja pohdin, vertaan ja kokeilen, suhahtelen kaupungista ja maasta toiseen... Olen nimittäin harkitsemassa josko saataisiin meidän koko pieni perheemme jouluksi Suomeen, mitä kautta, missä ajassa ja millä hinnalla. Viime vuonna matkasimme jouluksi Suomeen Bergamosta suoraan Tampereelle, mutta meidän panoksemme ei näköjään ole riittänyt Ryanairille reitin säilyttämiseen ja nyt ollaan taas kerran lähtöpisteessä. Kahden aikuisen ja nelivuotiaan matkakustannukset näyttäisivät olevan tuhannen euron tienoilla, mikä tuntuu aika paljolta perheemme budjetissa. Vielä en edes tiedä voinko pitää tarpeeksi lomaa Suomen matkaa varten, mutta kunhan hieman suunnittelen ja haaveilen suomalaisesta joulutunnelmasta. Jospa vaikka joulupukille esittäisi lahjatoiveena matkaliput pakettien sijaan.

5 kommenttia:

Isthella kirjoitti...

Mekin olemme yrittäneet pitää tuota Ryanairin Milano-Tampere reittiä elossa, mutta ei näköjään riittänyt!

Thea Ester kirjoitti...

Ciao!
Mukava törmätä uusiin (siis minulle) blogeihin täällä bloggerissa. Sait minusta lukijan.
Sinulle tässä kirjoittaa Italia-hullu (ja myös brittiläisen maailman hullu jostain romanttisista syistä), joka asuu Suomessa, mutta haaveilee Välimeren alueesta, eritoten Italian ja lähialueen maista. Jokin niissä aina on kiehtonut, joten olen sielläpäin matkaillut suht paljon.

Päivänjatkoja sinulle!

Calendula kirjoitti...

Isthella, harmi tosiaan reitin poistuminen, vaikkei meiltä kovin kätevä ollutkaan Bergamoon mennä.

Thea, mukava että kommentoit ja tervetuloa bloginin lukijaksi. Lukijat ja kommentoijat aina piristävät ja innostavat ehkä kirjoittelemaan useamminkin, toivottavasti!

Anonyymi kirjoitti...

jääkö tampere-bergamo reitti kokonaan pois????


mää ajattelin että joku talvipaussi ja keväällä/kesällä uudestaan!!! :(

voi ei, millä tää köyhä opiskelija nyt matkailee....höh

Calendula kirjoitti...

Hei, tampere-bergamo reitti tosiaan loppuu, mutta suureksi ilokseni kuulin juuri että ryanair avaa Pisa-Tampere reitin, joka on ainakin minulle paljon kätevämpi. Valitettavasti reitti kännistyy vasta kesäkaudeksi 2011, joten jouluksi on keksittävä jotain muuta...