sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Konserttitesti


Lauantai-illan ratoksi päätimme tehdä konserttitestin. Kaupungilla oli tarjolla Barokkibusiikki-festivaalin merkeissä cembalokonsertti Bachia. Koska poika on hoidossa nonnalassa jo niin paljon viikon aikana, viikonloppuna on mukava viettää aikaa koko perheen kesken aina kun mahdollista, joten niinpä päätimme kokeilla konserttia pojan kanssa.
Oli sovittu, että kun valot sammuvat ja soitto alkaa, suu laitetaan veteketjulla kiinni. Onneksi vieressä oli pari vapaata paikkaa ja poika puuhaili hiljaisesti, leikki soittavansa ja käänteli konserttilehtisen sivuja, välillä istui jopa hiljaa ja liikkumattomana isin sylissä. Cembalokonsertti oli kieltämättä aika haastava alku konserttiuralle, vain yksi soittaja ja soitin. Vain taustavalojen värin vaihtuminen oranssista siniseksi ja punaisesta valkoiseksi aiheutti lisäohjelmaa.
Poika läpäisi testin kunnialla, vaikkei voi sanoa että olisimme nauttineet konsertista täysin rennoin mielin, mutta enempää ei kai sentään voisi toivoa. Poika sai osakseen jopa lähellä istuvien kuulioiden onnittelut hienosta konserttikäyttäytymisestä!

1 kommentti:

sorella kirjoitti...

Bravo! Hienosti tehty, vetoketju ei auennut:)