sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Käsilaukun tyhjennys

Harvinainen hetki, sunnuntaina yksin kotona. Isä ja poika lähtivät koripallopeliin, oli jo aikakin otta poika mukaan niin että äiti saa arvokkaan hetken omaa aikaa kotona. Pieneen hetkeen kertyy kuten yleensä liikaakin odotuksia, mutta koska pyykkiä voi viikata myös muina hetkinä, päätin omistautua hetkeksi blogimaailmaan ja ehkäpä myös skype-keskusteluun.

Tein tässä pari päivää sitten inventaarion käsilaukkuni sisällöstä Arkitehdin innoittamana. Tulipahan samalla pudisteltua ylimääräiset roskat pois, ja taskusta löytyi sellaistakin tällä hetkellä aivan hyödytöntä tavaraa kuten kurkkupastillit ja antihistamiinit allergiakauden jäännöksinä. Tässä siis arkilaukkuni vakisisältö, laukkuun kyllä mahtuu tarvittaessa lisäksi ainakin vesipullo, evästä, varavaatetta ja jopa A4-kansio.

Laukustani löytyy siis (ylhäältä käsin):
- kalenteri
- nenäliinapaketti
- pastilleja
- lompakko
- kolikkokukkaro
- sammakko-varakassi
- Marimekon pikkupussukka jossa muistitikku, huulirasva, huulipuna, laastareita, särkylääke, pieni kivi
- kännykkä
- käsirasva, puuteri, huulikiilto
- kinder-munan yllätyslelu
- pari kynää
- sokeripussi (en käytä kahvissa sokeria, joten sokeripusseja kertyy joskus baarista mukaan)
- pyöreä pastillirasia ja suklaakonvehti
- Simpson-aiheinen luultavasti jääkaappimagneetti
- ikuisen vanha pikkukukkaro, josta en tiedä mitä se tekee laukussani
- kumilenkkejä, klemmari, hiuslenkki

En olekaan pitkään aikaan tyhjentänyt laukkuani kun sinne on kertynyt myös jotain outoa ja ei-tarpeellista. Viikonloppuisin saatan tosin valita oleellisimmat tavarat ja vaihtaa ne pienempään ja nätimpään laukkuun.

3 kommenttia:

Arkitehti kirjoitti...

Mulla tosiaan ei inventaarion aikaan ollut edes nenäliinapakettia, mutta nyt on taas nuha päällä, ja pölypunkkikantakin voimistumassa ilmankosteuden noustessa :(

Kalenteria en enää käytä, kun sokeasti luotan noihin sähköisiin piipittimiin - ja pitkin työpöytää liimailtuihin post-it:eihin!

Isthella kirjoitti...

Tuntuu että Marimekkoa on kovasti liikkeellä suomalaisten naisten käsilaukuissa! Tein vastaavan postauksen ja mitäs sieltä löytyikään.

Kalenteri uupuu minultakin. Meillä on vain yksi, pöytäkalenteri kotona, johon merkitään sekä minun että miehen menot.

Calendula kirjoitti...

Itse asiassa kalenterini ei oikeastaan toimi kalenterina ainakaan niin että merkitsisin siihen tärkeitä menoja, kun en kuitenkaan muista katsoa sinne joka päivä. Muistettavat jutut laitan kännykkään piipittämään, kalenterissa lähinnä yhteystietoja, päiväkirjamaisia merkintojä ja sisäkannessa niitä post-it lappuja ja muutama valukuva...