maanantai 1. helmikuuta 2010

Uusia tuuliaTänään paistaa aurinko niin ihanasti, että oli aivan pakko pestä keittiön ikkunat, jotta valo pääsee kunnolla sisään! Istahdin samalla pihapenkille ikkunan alle nauttimaan hetkeksi auringosta, joka tuntuu myös lämmittävän ihanasti, vaikka ulkona onkin kylmä ilma. Aamulla maata peitti ohut kuura kaikkialla.

Nautiskelin samalla viimeisestä vapaasta aamupäivästäni, sillä huomisesta alkaen työviikkoni hieman pidentyy ja olen töissä joka aamupäivä ja pari iltapäivää. Hupsista vain, asiat saavat uusia ja yllättäviä käänteitä ja ratkaisuja, ainakin osittaisia sellaisia. Juuri kun olin keskellä päikäilyjä, miten tästä eteenpäin ja mihin suuntaan sitä taas lähtisi, asiat loksahtavat itsestään uuteen uomaan. Onneksi työmääräni on silti osa-aikainen, kuka sitä nyt haluaisi kaiket päivät töihin uhrata ellei ole pakko!

Tammikuun viimeinen viikonloppu toi mukanaan muutakin mukavaa, varasimme lennot Pariisiin toukokuussa miehen kanssa kahdestaan. Sellaista ylellisyyttä ei ollakaan meillä juuri harrastettu, ei siis vanhempien kahdenkeskisiä minilomia eikä muutenkaan viikonloppulomia lähitienoota kauemmas.

Ei kommentteja: