sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Nuhaista sunnuntaita

Viikko on hurahtanut nopeasti enkä ole ehtinyt blogimaailmaan ollenkaan. Nytkin vain pieni postaus, sillä päässä ei kulje juuri ajatustakaan. Pääni on vallannut flunssa, kaikki paikat tukossa ja nenä punottaa. Poika sen tartutti, mutta kuten tavallista lapset tuntuvat pääsevän nuhasta helpommin yli. Kuumettakaan ei juuri ollut, mutta nyt äiti tuhisee poikaa enemmän.
Eilen perheen ainut ohjelmanumero oli kaupassa käynti, iltapäivällä kaikki nukkuivat useamman tunnin päiväunet. Ilmakaan ei toistaiseksi houkuttele, joka toinen päivä sataa tai on ainakin sumuista ja pilvistä. Taitaa olla liian aikaista odotella kevättä.
Kaipa tämäkin nuha ohi menee aikanaan, huolestuttaa vaan kuinka selviän, kun huomenna pitäisi esitelmöidä pari tuntia putkeen teineille koululaisille. Täytyy varustautua vedellä, kurkkupastilleilla ja nenäliinoilla, ja toivoa että jaksaisivat olla mölisemättä.

Tämän suurempia ajatuksia ei tule pinnistämälläkään, ainut ajatus tällä hetkellä on, että tarvitsen jotain kuumaa juotavaa... Paitsi ai niin, tänä iltana täytyykin muistaa kokeilla sitä sipulikonstia yöpöydällä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin kuluu nenäliinaa.

Sinut on haastettu meemiin. Ohjeet blogissani.