lauantai 20. joulukuuta 2008

Lastenkulttuuria


Tällä viikolla on harrastettu lastenkulttuuria pariinkin otteeseen. Joulun alla kaupungilla on kaikenlaista tapahtumaa, joten pimeää ja kylmää uhmaten lähdimme kaupungille parina arki-iltana. Keskiviikkona tutustuimme uudistettuun Lasten museoon, jossa oli pidennetty aukioloaika ja lapset saivat piirtää ja värittää. Poika lyöttäytyi heti muiden lasten joukkoon ja oli juonessa mukana. Värikkäitä styroksin paloja kun kostutti sieneen, ne sai liimattua seinälle ripustettuun paperiin.
Museosta mentiin kuuntelemaan gospel-konserttia viereiseen kirkkoon. Poika taputti innoissaan ja kun kyllästyi istumaan leikki loppuajan ilmapallolla. No, eihän gospel konsertissa niin vakavasti tarvitse olla.

Perjantaina suuntasimme uudestaan kaupungille kun ohjelma lupasi kiertävää animaatiota, musiikkia ja teatteria lapsille. Olimme liikkeellä vähän liian myöhään, mutta löysimme kuitenkin iloisen torvisoittobändin ja törmäsimme myös ohimennen joukkoon tonttuja ja muita outoja olioita. Eivät olleet ihan suomalaisen joulutontun veroisia.
Kävimme myös tutustumassa moderneihin joulukuusiin. Siellä oli myös pojalla kivaa kun sai juosta parin isomman pojan perässä ja kiipeillä värikkäiden pleksikuusten lomassa.
Tämän kulttuuriannoksen jälkeen lauantai olikin sitten omistettu joulusiivoukselle kotioloissa.

2 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Tervehdys

Löysin sympaattiseen blogiisi Tiina Kaarelan kommenttilaatikon kautta :)

Calendula kirjoitti...

Hei Rita, tervetuloa käymään! Oma blogisi on myös oikein mukava, käyn lueskelemassa silloin tällöin :)