maanantai 28. syyskuuta 2009

Täällä ollaan!

Vihdoin nettiyhteys toimii kunnolla, valitattevasti vapaa aika sen hyödyntämiseen ei ole yhtään lisääntynyt! Töitä, töitä ainakin toistaiseksi piisaa ihan tarpeeksi ainakin vuoden loppuun, sen jälkeisestä elämästä ei taas olekaan varmaa tietoa... No, olen tyytyväinen epävakaisuudesta, kuka tietää jos vaikka löydän jonkun huippuhienon homman niin ei tarvitse entistä edes haikailla.

Reippaalla tarhalaisellamme on jo kolmas viikko scuola maternaa meneillään ja kaikki on sujunut hienosti. Tarhassa on ilmeisesti kivaa, ruoka maistuu ja reippaasti poika lähtee laukkunsa kanssa kouluun ja palaa kotiin. Ensimmäisinä päivinä poika saatettiin luokkaan asti, nyt jätetään ulko-ovelle ja tottuneesti poika lähtee viemään laukkua ja takkia naulakkoon.
Mitä siellä tarhassa päivän aikana tarkalleen tapahtuu, on mysteeri, pojasta ei ainakaan ota selkoa. Vastaukset kysymyksiin, jos niitä yleensä saa, ovat epäluotettavia, epäselviä ja epämääräisiä. Täytyy tehdä salapoliisin työtä ja etsiä johtolankoja. Housunlahkeesta löytyy roskia, jaahas on ollut pihalla leikkimässä. Kynnenaluset täynnä muovailuvahaa, siis siellä on muovailtu. Paidassa tussijälki, oletteko tänään piirtäneet? Potassa on outoja vihreitä jäänteitä, vai niin on syöty pinaattia. Sain kylläkin selville, että ruokalista on nähtävillä myös koulun ovella.

Ei kommentteja: