keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kiireisiä päiviä

Viime viikko vilahti kiireisissä merkeissä, nyt olen palailemassa taas rennompaan arikrytmiin, johon kuuluu myös vapaita iltapäiviä ja blogimaailmaan pistäytymistä.

Vaikka on ollut kiirettä, onneksi sen lisäksi on ollut työn puolesta myös hauskan pitoa ja sen verran mukavaa ohjelmaa, että kiire ei ole stressannut. Ohjelmaani on viime aikoina kuulunut tiivistetysti seuraavanlaisia asioita: lukemattomia postit-lappuja, espanjalaisen opiskelijaryhmän kaitsemista, epävirallista opas-toimintaa, sevillanas-tanssia, gaspachon maistelua, taidenäyttelyssä käyntiä, kommunikointia italiaksi, espanjaksi, englanniksi ja elekielellä, illallisia ja lounaita opiskelijaruokalassa, pizzeriassa, osteriassa ja ulkosalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulosti ihan mukavilta kiireiltä. Sevillanas-tanssia olen itsekin joskus Espanjassa kokeillut, mutta Suomessa mainostetaan vain Flamenco-kursseja. Ei sen puoleen juuri aikaa tai rahaa vielä sellaisiin harrastuksiin olisikaan. Aikamoisen kielten sekamelskan saa jo espanjalla ja italialla ja siihen soppaan vielä englantikin. Huhuh, varmaan on vähän voimat vähissä :)

Calendula kirjoitti...

Hei Muru, kiva kun poikkesit kommentoimassa. Itse olen harrastanut flamencoa useita vuosia, sitä kautta sevillanas-tanssikin on tullut tutuksi ja oli mukava kertailla taitoja aitojen espenjalaisten parissa. Tällä erää harrastus on tauolla ja eipä täällä kovin suuria mahdollisuuksia siihen olekaan. Kielisekamelskassa virisi taas innostus opiskella uusia kieliä (espanja) ja harjoittaa vanhoja taitoja (englantini on rapistumassa). Saapa nähdä koska uuden opiskeluun löytyy aikaa...